Počeli smo sa idejom da delimo naučeno. Počeli smo sa idejom da naše naučeno se primeni, kritikuje, i dopunjava. Počeli smo sa idejom da sve bude za DŽ. Usput smo pravili greške u koracima, menjali pravila, dobili naslednike, menjali poslove.

5 godina kasnije počinjemo ponovo. Zato što znamo bolje i naučili smo još dosta.

Katapult je smišljen da pomogne ljudima iz Srbije i regiona da budu u koraku sa novostima iz sfere digitalnog marketinga. Da Vas (zašto da ne?) katapultira u sferu digitalnog marketinga.

Toliko toga se objavi na internetu na dnevnom nivou da je ponekada jako teško razdvojiti žito od kukolja a kamoli odvojiti vreme za sve to. Biti u toku sa trendovima u digitalnom marketingu je naš posao.

Katapult je nedeljna email lista sa 5 vrlo specifičnih vesti i priča iz svih oblasti dig.marketinga. Jednostavno, delimo i pričamo o svemu onome što nas i same zanima.

Mi nismo lifestyle email lista. Mi ne prodajemo maglu. Mi ne nudimo svoje usluge. Me ne tražimo kintu od Vas (mada 🍺pivo rado prihvatamo🤪).

Giving back to the community je prejak izraz ali u neku ruku to zaista i pokušavamo. Naš cilj je da podelimo svoje znanje i podstaknemo diskusiju da bi i mi sami nastavili da učimo.

Ukoliko Vam se čini interesantnim prijavite se na našu mail listu i pridružite se aktivnoj grupi domaćih profesionalaca u digitlnom marketingu na Linkedin-u.

Nebojsa👽 & Nenad🤖